onsdag 13. desember 2017

Las Vegas

Har aldri vært et sted jeg ville reise til, men vi var der i en herlig uke i november og jeg vil tilbake. Er så positivt overrasket. 


 Vi var der fordi niesen min Kaja Caroline Kojan er Miss Norway og hun representerte Norge i Miss Universe. Hun vant ikke men har fått noen spennende tilbud så vi kan si det var en fin tur på alle måter.

Hun bodde her på Planet Hollywood og dette bildet er tatt fra vinduet på rommet vi hadde på hotellet vårt Aria. Vi er veldig godt fornøyd med hotell-valget vårt. Det er aldri stille i Vegas, men vi bodde i 38 etasje så vi hadde det stille når vi tok oss tid til å sove. 


Det er mye og finne på, mange flotte bygninger og butikker. Mye underholdning, konserter, magiske show osv, og selvfølgelig gambling. Vi befant oss i Sin City - Syndenes By. Prioriteringene vi gjorde var at gamling var helt nederst på lista. Dagen før vi dro så brukte vi 5 dollar ( 43 kr) på en automat bare for å ha dratt i en spake. 


Det ble mye gåing og heldigvis hadde vi gode sko. De spiller musikk hele tiden både ute og inne så det blir som en trim tur så det er gøy- mange mennesker, lange avstander selvom ting ligger ved siden av hverandre. Et hotell er kjempestort. Midt veis i uka så skjønte vi at vi kunne ta Aria Ekspress et par holdeplasser. Det er et førerløst transportmiddel. Uansett hadde det vært så gøy å gå hjemme som i Vegas, hadde jeg gått mye mer. 


Kunne skrevet veldig mye, men blir så mye og lese for dere så det blir et bilde
ras. Da kan dere se litt av hvordan det er i byen jeg vil tilbake til. 
Aria- hotellet vårt. 


Fantastisk nydelig kjøpesenter på Ceasar Palace


Hells Kitchen er i denne  byen og Gordon Ramsey har flere restauranter. Vi spiste biff en dag og burger en annen på to av han sine restauranter. 


Godt fornøyd meg med sove-sveis, på snap. Vi kommer fra Las Vegas og skal mellom lande i London på vei hjem. 


Ønsker dere fine dager 

Smil og Klem 

Monica 

5 kommentarer:

 1. Så utrolig spennende Monica. Morsomt å se alle de fine bildene og jeg må si du ser uforskammet flott ut etter den lange reisen
  Ha ei super helg
  Klem

  SvarSlett
 2. Så spennende tur dere hadde:)
  Ønsker degen riktig god jul, Monica:)

  SvarSlett
 3. Wow, vilken stad! Mycket att se och besöka...kul att se bilderna!
  Nu önskar jag dig den bästa av jular, njut av god mat och ledighet :)
  Kram från Titti

  SvarSlett
 4. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  starbet login

  SvarSlett
 5. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  หนังออนไลน์

  SvarSlett