torsdag 1. desember 2016

Vaske huset må til for å ha det koselig og hygenisk

For en stund tilbake så kom jeg over noen produkter som skulle gjøre renholdet enklere, redusere kjemikalier kraftig og gjøre hverdagen enklere. 

Hvorfor ikke ha et homeparty og sjekke det ut, tenkte jeg. Som tenkt så gjort, jeg er kjempefornøyd med det jeg har.

Sjekk ut facebook siden til  


 Norwex mikrofiberkluter inneholder BacLock, et antibakterielt middel som gir en selvrensende effekt av produktet. I en fuktig klut starter mikro-sølvet den selvrensende effekten for å bekjempe vond lukt og bakterier forårsaket av mugg. Norwex mikrofiber produktene er super absorberende og gir en ren, skinnende overflate kun ved å bruke vann! Altså du trenger ingen såpe. 
På bildet vasker Nina vinduene med mikrofiberkluten/miljøkluten og vindu-poleringskluten. Hun trenger hverken bøtte eller nal.
Ved hjelp av kun den lilla kluten og vann så kan du rengjøre vinduer, speil, smykker og alle blanke flater.
Vask først med en fuktet miljøklut, tørk over med en vindus/poleringsklut, så får du et skinnende resultat helt uten striper. 
Før jeg fikk disse ballene og lavendel-oljen i hus- var jeg en stor forbruker av tøy skyllemiddel. Disse ballene skal ligge i tørketrommelen hele tiden. De gjør tøyet mykt og luftig. Jeg liker gode lukter og har noen dråper med olje på ballene.
 Før var jeg avhengig av tøy-skyllemiddel, nå er jeg avhengig av dette. For meg så må nyvasket tøy være mykt og lukte friskt og godt. Aldri mer møkkete vaskemiddel-kammer på vaskemaskinen. 
Det er flere forskjellige lukt på oljene å få.

Det hjertet er fylt av renner munnen over med er det noe som heter. Må bare fortelle at  har denne kosten også- og ja er 100% fornøyd. Alt som gjør vasken enklere og god er bra. 

Kids håndhåndkle: Vasket du hendene? Dette spørsmålet blir overflødig med denne bamsen ved vasken.
Følg linken lenger opp her og lik siden til Nina, vil du prøve noen av produktene er jeg sikker på at du blir like fornøyd som meg.


Smil og Klem

Monica

2 kommentarer:

 1. takk for tipset
  skjønne Monica
  blir litt vasking før jul
  så det passer bra
  bruker mye mikro jeg også
  serligt på vindu og speil
  kos deg
  klem Eli:)

  SvarSlett
 2. Hei, så spennende produkter :-) Ha en fin helg :-)

  SvarSlett